Home

Search Our Site

http://www.hartekinderen.be/wp-content/uploads/Children_Day_vector.jpeg

Inner Wheel en Rotary

Inner Wheel Meetjesland en Rotary Maldegem organiseren op 26 maart as. om 11.00 een lenteconcert in de Sint-Jozefkerk in Eeklo tvv Hartekinderen vzw. Kaartjes bij de organisatoren of Hartekinderen te verkrijgen. Warm aanbevolen!

Lees meer

Paasactie verhuist

Al jaren worden de paaspakketjes in Balegem gemaakt. Maar de actie wordt wat groot en is de paasactiezolder ontgroeid. Daarom verhuizen we voor deze actie naar een winkelpand in Zottegem. Het inpakken start op zondag 26/2. Binnenkort kan de paashaas op weg!

Lees meer

YA-A

Niet alleen Hartekinderen vzw heeft een werking voor jongvolwassenen met een aangeboren hartafwijking. Ook UZ Gent organiseert nu een activiteit voor jongvolwassenen. Ben je tussen 18 en 25? Schrijf je zeker in voor deze activiteit. Warm aanbevolen!

Lees meer

Paasactie

Wil je paaseieren bestellen of mee helpen in de Paasactie? Dat kan via paasactie@hartekinderen.be. Bij Hartekinderen koop je kwaliteitschocolade aan een schappelijke prijs en je steunt er het goede doel mee. Een win-win dus. Zeker doen!

Lees meer

Hartekinderen vzw

Onze vereniging brengt ouders met kinderen of jongeren met een aangeboren en/of verworven hartafwijking bij elkaar. We dragen ons steentje bij tot het oplossen van medische, psychologische, sociale en pedagogische problemen waarmee de ouders en personen met een aangeboren hartafwijking geconfronteerd worden.

We stimuleren de uitwisseling van ervaringen tussen ouders, broers en zussen en andere familieleden van hartekinderen en tussen de kinderen en jongeren zelf.

Iedereen kan binnen onze vereniging zijn/haar verhaal kwijt bij mensen die het zelf ook meemaken. Bij al onze activiteiten zorgen we er voor dat zowel de hartekinderen zelf als hun broers, zussen en ouders aan hun trekken komen.

 1. Speelstad kids 3-6 jaar.

  maart 4 @ 8:00 am - 5:00 pm
 2. PAASACTIE

  maart 15 @ 8:00 am - april 1 @ 5:00 pm
 3. GUCH te Gent

  maart 24 @ 12:00 am - 11:00 pm
 4. Sportkamp

  april 2 @ 8:00 am - april 5 @ 5:00 pm
 5. Nationale contactdag: thema koken

  april 22

Dank aan onze sponsors

Wil je als bedrijf of particulier je goed hart tonen en heb je sympathie voor onze vereniging?

Steun Ons

Ieder financieel duwtje in onze rug - hoe groot of klein het ook mag zijn - tovert meteen weer een glimlach op de gezichten van onze hartekinderen.

Contacteer ons gerust.

Voldoening gegarandeerd!